Onze ervaren coaches
Staan voor je klaar!

x

Linda
Polak

x

Josselien Janssens
Dorine Lelyveld
Lize Lot vd. Genugten

 

Linda Polak

Ik ben van oorsprong beeldend kunstenaar en heb de Rietveld Academie afgerond. Vanaf mijn jeugd heb ik zelf paarden gehad en getraind. Ik heb jarenlang op hoog niveau in de Nederlandse Westernsport gereden.

In de afgelopen jaren heb ik mij steeds meer verdiept in wat paarden ons leren over menselijk leiderschap. In 2017 heb ik meegewerkt aan de vertaling van het boek ‘De Vijf Rollen van een Meesterherder‘ van Linda Kohanov, waarin de realiteiten van leiderschap in onze moderne tijd, naast inzichten en wijsheid van eeuwenoude en nog steeds levende herdersculturen wordt gezet. In 2018 heb ik mijn opleiding als rijinstructeur en paardentrainer verrijkt met de opleiding van Linda Kohanov en ben nu dus naast ORUN, Centered Riding en Chris Irwin instructeur, tevens afgestudeerd Eponaquest Instructeur en Medicine Horse Way instructeur. Ik gebruik deze geweldige coaching methode ook in mijn rijlessen, waar nodig.

Dorine Lelyveld

Na mijn studie bedrijfskunde, ben ik gaan werken bij een financiële instelling. Op mijn 28e kwam ik in een leidinggevende positie terecht. In de 15 jaren die volgden, heb ik leiding gegeven aan verschillende soorten teams, projectorganisaties en programma’s. Hiervoor moest ik zowel functioneel als hiërarchisch samenwerken en leidinggeven. In de loop der tijd waren er collega’s en bevriende ondernemers die bij me aanklopten voor coaching/mentoring of omdat ze een klankbord nodig hadden. Een post-HBO opleiding tot professioneel coach was dan ook een natuurlijke volgende stap.

 Zowel in mijn rol als leidinggevende als die van coach, zag ik dat bewustzijn de sleutel naar verandering is en dat een groot deel van onze communicatie (als mens en als leider) non-verbaal is. Daarom begon ik me ook te verdiepen in de ontwikkeling van lichaamsbewustzijn. Inzicht hebben in wat je lichaam naar zowel jezelf als 

je omgeving communiceert, ligt aan de basis van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

 

Neem contact met ons op

Wij staan je graag te woord voor vragen/opmerkingen

Adres

Oosteinderweg 549 A, 1432 BL Aalsmeer 

Email

info@naturalhorsecoaching.nl

z

Telefoon

Tel: 06 5122 5728 

×

Hallo!

Klik op een van onze collega's hieronder voor de livechat of stuur een mail naar info@naturalhorsecoaching.nl 

× Hi! Hoe kan ik je helpen?